Духовні закони, що змінять ваше життя.

Духовні закони, що змінять ваше життя.

Бажаєте бути успішними і гармонійними? Бажаєте бачити зміни в долі? Тоді дізнайтеся про духовні закони і обов’язково дотримуйтеся їх. Ви будете просто вражені ефектом!
1. Закон сіяння і жнив
” Що посіє людина, то і збере” (Біблія: Галатам 6 : 7). Це один з найважливіших духовних законів. Він також відомий як “закон причини і наслідку”. Що б ми не зробили або не сказали, то неодмінно до нас і повернеться. Інакше не буває. Якщо ви постійно сієте негатив до людей, в житті, до самого собі – чекайте такого ж врожаю. Але якщо ви хочете щастя, світу і любові, то несіть це в довкілля! І ви обов’язково зберете!
А найдивовижніше, що плід, що виріс, завжди більший за розмірами, ніж посіяне в нього насіннячко. Даруючи комусь посмішку, ви отримаєте гарний настрій на цілий день. Якщо ви пожертвуєте навіть копієчку, вам обов’язково повернуться фінанси, але у багатократному розмірі. Це працює! Просто варто переглянути яке насіння ви сієте як на емоційному, так і фізичному рівнях.
2. Закон створення
“І створив Бог людини по образу Своєму, по образу Божому ” (Біблія: Буття 1: 27). Бог – Творець людей. І в кожну людину Він вклав цю здатність творити. Спочатку ви створюєте щось в думках, а потім це переходить у фізичний світ. Ви придумуєте щось, виношуєте ідею, і потім втілюєте її матеріальним способом! Тому ДУЖЕ ВАЖЛИВО стежити, про що ви думаєте.
За науковими підрахунками, впродовж дня в голові людини проноситься близько 10000 думок! Які з них ви використовуєте для створення чогось корисного для себе і світу? Чи ви постійно прокручуєте в голові негатив і дивуєтеся, чому у вашому житті одні провали? Мисліть позитивно, творіть своє мислення, і отримуйте свою прекрасну реальність.
3. Закон упокорювання
“Бог гордим опирається, а покірливим дає благодать” (Біблія: Іакова 4: 6). Іноді, щоб рухатися далі, треба просто змиритися і заспокоїтися. Частенько тільки у спокої знаходиться правильне рішення і напрям для подальшого шляху.
Дуже часто, в погоні за якою-небудь метою, ми віддаємо самих себе, боремося, йдемо напролом, але у результаті згораємо, фізично і емоційно, не досягнувши навіть сотої частини бажаного. Неможливо досягти всього і завжди. Це гординя і марнославство. Такі люди у своєму житті натикаються на спротив Божественної підтримки. Просто змиріться з тим, що ви не всемогутні і отримаєте благодать (тобто незаслужене добро) Зверху для свого життя.
4. Закон вдячності
“За все дякуєте, бо така про вас воля Божа” (Біблія: 1-і Фесалонікійцям 5: 18). Ви прокинулися сьогодні вранці здоровим? Дякуйте! У вас є дах над головою, їжа і забезпечення? Це прекрасно! У вас є мільйон і ваші мрії збуваються? Відмінно! Але навіть якщо щось пішло не так, знайдіть те, за що ви можете бути вдячними. Вчіться знаходити щастя в дрібницях! Це здорово підтримає вас в скрутні часи і допоможе пережити їх з мінімальними втратами нервів.
5. Закон любові
“Любіть ворогів ваших, благословляйте тих, що клянуть вас, благодійте таким, що ненавидять вас і моліться за тих, що кривдять вас і женуть вас” (Біблія: Матвія 5: 44). Це ДУЖЕ нелегко! Іноді навіть здається, що це НЕМОЖЛИВО! АЛЕ! Ви навіть не уявляєте, які відбуваються дива, коли ми щиро намагаємося дарувати добро тим, хто цього взагалі жодного разу не заслужив!
Розповім приклад. Кілька років тому, на колишній роботі, одна людина ні з того ні з сього почала агресивно себе вести по відношенню до мене.
Було дуже неприємно і образливо. Враховуючи те, що жодних видимих причин для такого відношення не було. Але я як людина, що живе за Божими принципами, просто наступила на горло власним емоціям і почала за нього молитися, просячи у Бога для нього усього самого кращого і дивовижного! Здивуванню моєму не було меж, коли через пару днів людина підійшла до мене і ПРИ УСІХ вибачилася за свою поведінку. Для усіх це було громом серед ясного неба! І тільки я розуміла, чому так сталося. Не накопичуйте в собі злість, віддавайте її Вищому Судді.
6. Закон пробачення
“Прощайте, і будете пробаченими” (Біблія: Лука 6: 37). Сила пробачення – одна з найсильніших. Прощаючи когось, хто реально скривдив або ранив – ви скидаєте вантаж, що заважає вам самим рухатися далі і бути щасливими. Є чудова фраза “Не пробачене подібно до того, що ти випив склянку отрути і чекаєш, поки помре твій суперник”. Як точно! Кому гірше? Вам або тому, кого ви не можете пробачити? Буває таке, що ви тримаєте на людину образу, а він взагалі не підозрює про це, живучи собі щасливим життям. Зробіть так само! Пробачте і живіть ЩАСЛИВО І ВІЛЬНО!
7. Закон віри
“Віра ж є здійснення очікуваного і упевненість в невидимому”. (Біблія: Євреям 11: 1). Отже, те, чого ви чекаєте у своєму житті – ви в це вірите. Те, в чому ви впевнені, навіть ще не бачачи цього – ви в це вірите. Дуже просто. Ви чекаєте, що вас звільнять, ви захворієте, гряне криза, розпадуться стосунки? Поздоровляю! Це ваша віра! Упевнені, що вас чекає великий бізнес, збудуться мрії і ви отримаєте швидке одужання? Відмінно! Ви в це вірите. А написано “ВСЕ (!) МОЖЛИВО (!) ВІРЯНИНОВІ (!) “. Ви розумієте? ВСЕ! Не сказано, що “трохи”, а ВСЕ!
Так що чекайте хорошого. Будьте упевнені, що все буде добре. І отримуйте це “добре” у своєму житті.
Я щиро вірю, що ваше життя поміняється. Я бажаю, щоб кожен, хто читає ці рядки, не просто отримав розуміння про важливість жити за духовними законами, які заповідав Бог, але і реально почав ЖИТИ по них, отримуючи дива і змінені долі! Я бажаю вам світла в душі, достатку і успіху у всьому! God bless!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *